19 Aralık 2016 Pazartesi

Kayan Yazı İmalat

Kayan yazı İmalat  hizmeti firmamız tarafından itinayla yapılmaktadır. Ajans pen olarak  Kayan yazı teknik servis hizmeti vererek de reklam sektöründe  en son noktayı yakalamış olmanın verdiği gururu yaşamaktayız. reklamcılıkta en önemli şeyin dikkat çekmek olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Özellikle  alışveriş sektöründe her gün değişen  indirim, kampanya ve ürün  gibi değişikliklerde kayan yazı led tabelanın en büyük avantajı ortaya çıkmaktadır,kendi bilgisayarınızda yapabileceğiniz kayan yazı programı ile  tabelanızda kolaylıkla yükleme yapabilirsiniz ,her seferinde  reklamınızı duyurmak için farklı yollar  bulmak zorunda kalmazsınız.Kayan Yazı  tabelanın gece ve gündüz görüş netliği,animasyonları,gif  resim oynata bilme özelliği ile  fark edilmemeniz mümkün değildir.Renk seçeneklerindeki çeşitlilik ve canlılıkla bulunduğunuz  ortama katacağınız farklılık müşterilerinizin dikkatini çekecektir.  bizlerde sizin farklılığına ortak olmak istedik .
Türkiye’nin her yerine göndermekte  olduğumuz tabelalarımızı taktıktan sonra sizlere kayan yazı hakkındaki  her konuda yardımcı olmaktayız. Nakit ve kredi kartıyla ödeme yapabileceğiniz  elektronik tabelalar işini çok kolaylaştıracaktır.Bizi seçtiğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. led tabelalar günümüzde dış ve iç mekan reklam araçları arasında en iyi görsele sahip ve en kullanışlı tabelalar dır. Yüksek aydınlatma gücü ve panel parlaklığı ile gündüzde çok net bir görüş sağlamaktadır.Sarı, kırmızı, mavi, yeşil ve beyaz renklerden oluşan tabelaların yanı sıra, full renk video kayan yazılar yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır. Video ekranlar şehir merkezleri,otobüs terminalleri, spor salonları, hava alanları, konser alanları, alışveriş merkezleri gibi bir çok alanda kullanılmaktadır. Görselliğin en üst seviyede olduğu kayan yazı ekranlar dış mekan ve açık hava reklamcılığı için vazgeçilmez bir reklam aracı olmuştur.

Kayan yazı imalat

üretilen tabelalar yağmura ve güneş ışığına karşı dayanıklı 100.000 saat led ömrü olan paneller Çin’den ithal edilmektedir. Dikkat çekici özelliği ile hedef kitlenize anında ulaşabilirsiniz. Yüksek görüntü kalitesi ve canlı video gösterimi yapabilir, uzun yıllar boyunca yaz kış kullanabilirsiniz.Ajans pen olarak kayan yazı  reklamlarınızda sizlerle beraber çalışmaktan onur duyacağız.Birlikte üreteceğimiz fikirlerle reklamcılıkta son noktayı koyalım.Reklamın iyisi kötüsü olmaz değil reklamın en iyisi olmalı çünkü ;İşinizdeki ciddiyet müşterilerinize verdiğiniz değer yaptığınız reklamla kendini gösterecektir.Kendi ifadelerinizle kendi reklamınızı sunma imkanını size kayan yazı tabela ile vermekteyiz.16 x 32 boyutunda panellerden oluşan tabelalarda farklı renk seçenekleri,yazılarınız animasyon olarak oynatma şansınız,gif resimler kullanmanız,çokluğu nedeniyle arasında kaybolacağınız yazı fontların dan size en çok hitap eden yazı fontunu seçmeniz,saat ve tarihi göstermeniz,isteğe bağlı olarak ısı ve nem göstermeniz,istediğiniz saatte tabelayı açıp kapamanız,rengini kısıp açmanız ,80 tane program açarak kampanya,indirim,ürün,fiyat,duyuru ve dikkati çekmek istediğiniz her şeyi yazarak farkı şekillerde oynatma imkanınız vardır.Kısaca kayan yazı tablayla kendi reklamınızı kendiniz gönlünüze göre yapma şansı bulacaksınız.

 kayan yazı imalat 

Elektrik tasarrufu nedeniyle oldukça ekonomik olan kayan yazı ile tek tabelada 80 tabelanın işlevini yapabileceksiniz.Bilgisayarda programı ile yapacağınız yüklemeleri flaşla tabelaya yüklemeniz ve on saniye beklemeniz yeterli olacaktı.İstanbul içine anlaşma sağlanırsa montaj yapılmaktadır.İstanbul dışında gelen kayan yazı siparişleri de kargo ile yollanmaktadır.program desteği müşteriye bağlı olarak uzak masa üstü bağlantısı yada telefondan yapılmaktadır.ödemelerde nakit olabileceği gibi kredi kartına taksitlendirmede yapılmaktadır.ürün garantisi müşterinin isteğine bağı olarak kullanılan malzemeye göre değişkenlik göstermektedir. Ajans pen olarak 7/24  kayan yazı imalat,teknik servis ve teknik destek hizmeti verilmektedir.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder